Tutkimus heittää biokaasupallon päättäjille Etelä-Suomessa on hyvät edellytykset lisätä kotimaisen biokaasun käyttöä liikenteen polttoaineena. Tänä keväänä... Lue lisää

Ruokajätteen synnyn ehkäisyn talous- ja ympäristövaikutukset Virossa Tämän analyysin on laatinut Helsingin seudun ympäristöpalvelujen tutkija Nea Teerioja yhteistyössä virolaisten projektitiimien kanssa. Analyysin laatimisessa on... Lue lisää

Biokaasun talous- ja ympäristövaikutukset Virossa Perustapausskenaario (Business As Usual eli BAU) vuonna 2020 edustaa biokaasun käytön jatkamista nykyisellä tasolla, kun tiedossa olevat muutokset huomioidaan. BAU-skenaariota... Lue lisää

Kaikki merkinnät
Biometaania liikenteeseen -seminaari ja tiedotustilaisuus 12.3.2012

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan W-Fuel-hankkeen tutkimustuloksista Säätytalolle Helsinkiin 12.3. Tilaisuus on maksuton, mutta kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan 1.3. mennessä osoitteeseen tarja.lintula@mtt.fi.

Lue lisää


Jätteestä liikennepolttoaineeksi -tulosseminaari 23.11.2011 Turussa

Seminaari pidetään Turun Yliopiston Mauno Koivisto -keskuksen luentosalissa Biocityssä.

Lue tilaisuuden ohjelma ja ilmoittaudu>>


 


W-Fuel esittäytyi Cancunin ilmastokokouksessa

Ohjelmajohtaja Tiit Kallaste Tukholman ympäristöinstituutin Tallinnan osastolta esitteli W-Fuel -projektia Cancunin ilmastokokouksessa.

 

Katso video


Kaikki merkinnät


Toimijat

W-Fuelin yhteistyökumppanit

coop_mtt.png  

MTT (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus) on Suomen johtava maatalous- ja elintarviketutkimusta sekä maatalouden ympäristöntutkimusta tekevä laitos. W-Fuel -hanketta koordinoidaan MTT:ssä.
www.mtt.fi

 
coop_sei.png  

SEI Tallinn
Tukholman ympäristöinstituutin Tallinnan osasto on Viron keskeinen toimija ympäristön, energian ja kestävän kehityksen alalla.
www.seit.ee

 
coop_hsy.png  

Helsingin seudun ympäristöpalvelut
HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä on Suomen suurin ympäristöalan toimija. Se tuottaa jäte- ja vesihuoltopalveluita yli miljoonalle pääkaupunkiseudun asukkaalle.
www.hsy.fi

 
coop_tehnikaulikool2.png  

Tallinnan Teknillinen Yliopisto
Tallinnan Teknillisen yliopisto (TUT) on kansallinen ja kansainvälinen toimija, joka kehittää alan tutkimusta, tuotekehittelyä ja tiedonsiirtoa.
www.ttu.ee
  filler.gif  

Muut hankekumppanit:

Turun Seudun Jätehuolto Oy
Kymen Vesi Oy
Kymenlaakson Jäte Oy
Rouskis Oy
Liikelaitos Salon Vesi
Suomen Biokaasuyhdistys ry

Ministry on Environmet Estonia
Tallinn Environmental Board
OU Monus Minek SEES
AS Terts
Baltic Biogas OU

  MTT W-Fuel -projekti
Kotieläintuotannon tutkimus
H-talo
31600 Jokioinen
mp 040 352 9741

MTT W-Fuel project
Animal Production Research
31600 Jokioinen, Finland
mp  +358 40 352 9741